Velkommer til vår nettbutikk der vi selger Camilla Prytz smykker. Armbånd, kjeder, mansjettknapper i sølv og forgylt sølv.

Camilla Prytz er en glasskunstner og smykkedesigner. Hun er utdannet fra Kosta Boda Glass School i Sverige, og hun har jobbet non stop med glass siden hun startet sitt eget studio i midten av 90-tallet. Hun har hatt rundt 70 utstillinger i kunstgallerier, og hun lager offentlig kunstdekorasjoner, servise, vinglass, hodeplagg, gatekunst og kunstgjenstander. Camilla er født og oppvokst i Oslo, men bor i dag i Kristiansand når hun ikke er på reisefot.

Camilla er mest kjent for sine smykker, og hun beveger seg mellom kunst, design og mote. Hennes arbeid er inspirert av kollektiv symbolisme. Camilla Prytz lanserte GLASS & GLAMOUR, sin første håndlagde smykke samling i glass og sølv i 2001, og henne designet og produsert linje DYR i 2009. Suksessen har vært overveldende, og hennes smykker er oppdaget på Rihanna, Olsen-tvillingene, Crown Princess Mette- Marit, prinsesse Märtha Louise og dusinvis av andre stjerner og fashionistas.

Camilla ble nominert til Norsk designaward `Nåløyet 2011`som beste accessior designer av året, og for` Costume Awards 2011 og 2012`som beste norske designer av året.

Hun har gitt ut to smykke bøker med den norske fotografen Knut Bry (fotograf av året i USA i 1986), VENNER AV GLASS (2005) og ELLE MELLE (2010). I høst begynte hun å jobbe med nytt materiale emalje. Hennes nye smykker samling THE ENAMELLIST av Camilla Prytz er 100% håndlaget i Norges eldste emaljestudio Opro Produkter.

I forbindelse med Magnor Glassverks 120 års jubileum i år, har glassverket innledet et spennende samarbeid med Camilla Prytz, som selv har 20 års jubileum i 2016. Hun har blandt annet designet glasskolleksjonen Jelly glassmanet og Generous vase og fat.

Når det gjelder design er Camilla opptatt av generøsitet i form og farge.

Gullsmed Hellman har i dag et stort utvalg av smykkene, som vi selger både på nett og i butikk.

Camilla Prytz smykker

Camilla Prytz smykker