Caroline Svedbom

For over 105 år siden fantes det en genuint interesse for juveler og håndtverk i Svedboms slekt. År 1935 startet Caroline Svedbom farfar i egen regi som tok over av hennes far – Kenneth. Siden Caroline Svedbom vokste opp med smykker var det kanskje ikke så rart at lidenskapen kom inn i hennes liv. Selv som liten var  hun med på messer, som regel i nord Italia og ble inspirert allerede da. Caroline Svedbom stoppet ofte ved akkurat fargesterke smykker og drømte allerede som toåring om en framtid som smykkedesigner.

Etter skolen gikk hun gjerne til ulike perlebutikker og satt og lagde sine egne smykker som ble gitt bort til venner og familie.

Når Caroline  hadde tatt studenten begynte hennes reise i ulike smykkeforettninger  og i år 2014 bestemmte  hun seg for og forfølge sin drøm om og designe selv. En drøm om en fargesterk, feminin kolleksjon som var inspirert fra hennes reiser i sør Europa, møte med ulike personligheter og lidenskap for glamorøse  juveler.

Svedbom smykker i dag

I dag er Caroline Svedbom Jewelry et velkjent varemerke og uttrykker farge og feminin design og selges exklusivt hos motebutikker, hotell og salonger i Sverige, Norge, Spania, Hellas, Frankrike og Tyskland.

Utover disse kombinasjonene av farger, har Caroline Svedbom Jewlery en visjon om å bringe frem hver kvinnes unike skjønnhet og gjøre at dem føler spesiell gjennom å kombinere hennes favoritt valg av krystaller med sine hverdagslige antrekk, tilbehør og minner. Uansett om det er en hverdagslig antrekk, coctail kjoler eller kontor antrekk, ønsker Caroline Svedbom smykker til å bidra i fargene. Dette samspillet mellom smykker for hver kvinne annledningen til å skape sin egen stil for de spesielle anledninger i hennes favoritt stein.

Gullsmed Hellman i Asker og Sandvika er stolte av og kunne være forhandler av de vakre smykkene til Caroline Svedbom. Ringer, ørepynt, kjeder, armbånd med alle regnbuens farger laget at nydelige swarovski krystaller.