Velkommen til nettbutikken til Gullsmed Hellman, hvor vi har et stort utvalg av EA smykker. Ringer, armbånd, øredobber, kjeder osv

Efva Attling ble født i Stockholm. Efva  lagde sitt første smykke da hun var bare elleve år gammel. I en alder av seksten år var hun elev av en av Sveriges største sølvsmeder. Når Eileen Ford oppdaget henne Efva , begynte en tolv år lang modellkarriere. Efva  jobbet som modell i Milano, Paris, London og med Ford Models i New York, men hun ønsket å endre sin karriere, og det gjorde hun.

Å ha musikk i familien og i sitt hjerte, Efva Attling startet et band i 1981, kalt ‘The X Modeller’. Bandet hadde en hit ballade i 80 årene som het, “To av oss”, som Efva Attling komponert. Mens hun holdt på å skrive, synge og slippe singler, ble hun også arbeider med utforming i ulike prosjekter.

Prestasjoner

Efva Attling har designet klær for store, internasjonale merkevarer som Levi og H & M, og hun hadde også sin egen linje av fødselspermisjon slitasje – “Pretty pregnant”.
I året 1996, Efva Attling gikk tilbake til hennes opprinnelse: jobbe med sølv, gull og edelstener. Efva Attlings spesialitet er å spille rundt med ord og uttrykk. Dette gir smykkene enda en dimensjon “, som jeg brukte til å skrive tekster, jeg ønsker fortsatt å flytte folk med ord. Jeg kaller mitt design “Skjønnhet med en tanke”, sier hun.
I 2010 ble Efva Attling den aller første vinneren av en Guldknappen Award i kategorien Tilbehør. Denne prestisjetunge mote design prisen arrangeres årlig av det svenske magasinet Damernas Värld.

https://www.efvaattling.com/