Velkommen til nettbutikken til Gullsmed Hellman, hvor vi har et stort utvalg av Efva Attling smykker. Ringer, armbånd, øredobber, kjeder osv

Efva Attling ble født i Stockholm. Efva  lagde sitt første smykke da hun var bare elleve år gammel. I en alder av seksten år var hun elev av en av Sveriges største sølvsmeder. Når Eileen Ford oppdaget henne Efva , begynte en tolv år lang modellkarriere. Efva  jobbet som modell i Milano, Paris, London og med Ford Models i New York, men hun ønsket å endre sin karriere, og det gjorde hun.

Å ha musikk i familien og i sitt hjerte, Efva Attling startet et band i 1981, kalt ‘The X Modeller’. Bandet hadde en hit ballade i 80 årene som het, «To av oss», som Efva Attling komponert. Mens hun holdt på å skrive, synge og slippe singler, ble hun også arbeider med utforming i ulike prosjekter.

Prestasjoner

Efva Attling har designet klær for store, internasjonale merkevarer som Levi og H & M, og hun hadde også sin egen linje av fødselspermisjon slitasje – «Pretty pregnant».
I året 1996, Efva Attling gikk tilbake til hennes opprinnelse: jobbe med sølv, gull og edelstener. Efva Attlings spesialitet er å spille rundt med ord og uttrykk. Dette gir smykkene enda en dimensjon «, som jeg brukte til å skrive tekster, jeg ønsker fortsatt å flytte folk med ord. Jeg kaller mitt design «Skjønnhet med en tanke», sier hun.
I 2010 ble Efva Attling den aller første vinneren av en Guldknappen Award i kategorien Tilbehør. Denne prestisjetunge mote design prisen arrangeres årlig av det svenske magasinet Damernas Värld.

Motivasjonen for juryen var: «En strålende kombinasjon av et personlig design og inspirerende tanker om livet er dette multi-talent underskrift I en svært konkurransedyktig virksomhet med mange utfordrere, beviser dette vinner hennes styrker år etter år at Efva Attling merkevaren har en.. sterk identitet og er anerkjent av alle. hennes eventyrlige suksesshistorie bringer oss lage med dypere mening. med styrken i hennes sjel, lidenskap og brennende engasjement, pryder Efva vår hverdag. Efva Attling går rett til svensk mote historie som den første vinneren av Guldknappen 2010 Accessories Award «.

Efva Attling

Efva Attling

https://www.efvaattling.com/

1–20 of 159 resultater