Velkommer til Gullsmed Hellman sin nettbutikk. Her har vi et stort utvalg av Maria Black smykker.

Den dansk-irske designeren Maria Black lanserte sin første MBJ-kolleksjon i 2010.  Bygd på ambisjon og lidenskap for edle metaller, og med en nyskapende, «fashion forward» tilnærming til konseptuell smykkedesign. Maria ble født i København med en livsdefinerende nysgjerrighet på verdens kulturer. Dette har ført henne ut på reiser rundt i Europa, Brasil og India. Skapertrangen ble vekket av inspirasjonen og skjønnheten hun fant på reisene.  Den førte til at hun oppdaget og utviklet sitt naturlige talent for smykkedesign.

Etter fire år som lærling i London og København, ble Maria uteksaminert fra Goldsmiths i London i 2009 med beste karakter. Som kronen på verket etter studiet, vant Maria et designstipend. Hun mottok personlig anerkjennelse fra HKH Dronning Margrethe II av Danmark. I studioet sitt i London skapte Maria MBJ-samlingen hvor hun lot sine nordiske røtter komme til uttrykk.

MARIA BLACK JEWELLERY oppstod på bakgrunn av en enkel, klar idé om hvordan edle metaller kan omformes til smykker. I likhet med produksjonsprosessen for moteklær, blir hver kolleksjon innledet og tolket på bakgrunn av «stoffer» i edle metaller som definerer og skaper sammenheng i kolleksjonene. Maria utfordrer den tradisjonelle måten å bære smykker på, noe som har blitt en viktig del av hennes varemerke.

Tanken bak smykkene.

Det særegne konseptet bak MARIA BLACK JEWELLERY er smykker som kan kombineres på tvers av kolleksjonene, slik at brukeren har fordelen av en synergistisk allsidighet mens det individuelle uttrykket beholdes. Med kroppen som lerret kan Maria Black-effekten sammenlignes med et kaleidoskop, der to halvdeler utgjør en helhet, trekanter vises i tredoble, tynne ringer og stabling gir delikate ornamenter et robust uttrykk. Ved å skape øreringer som kan brukes bak-frem, ringer i lekne størrelser som er laget for hele hånden samt armbånd og armringer som kan brukes alene eller flere sammen, inviterer Marias kreasjoner brukeren til å tolke og fullføre uttrykket ved hjelp av sin egen fantasi.

maria black gullsmed Hellman

Maria Black gullsmed Hellman

1–20 of 68 resultater