Velkommen til vår nettbutikk med OLE LYNGGAARD COPENHAGEN smykker der vi har et stort utvalg av ringer, anheng, kjeder, charms, ørepynt og armlenker. Vi sender LYNGGAARD smykker gratis fra vår nettbutikk.

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

OLE LYNGGAARD COPENHAGEN

Gullsmed Hellman var en av de første kundene til OLE LYNGGAARD COPENHAGEN i Norge. Vi har forhandlet Ole Lynggaard smykker i 47 år.

Ole Lynggaard Copenhagen ble etablert i 1963 av Ole Lynggaard. Ole studerte og arbeidet i Tyskland, Paris, New York, San Fransico og Japan før han vendte tilbake til Danmark og kjøpte et lite verksted som han sakte men sikkert har bygget opp til å bli et meget velrenommert smykkemerke med et stort verksted på Hellerup i København. I 2008 ble Ole Lynggaard Kongelig Hoffleverandør. Familien har alltid vært involvert i drift og design. Charlotte Lynggaard, Oles datter, ble med i virksomheten i 1992. Charlotte er utdannet gullsmed og smykkedesigner. Hennes luksuriøse design passer til alle type kvinner, uansett om de er sofistikerte, feminine eller moderne. Charlottes evne til å fange helt spesielle former og uttrykk gir smykkene en elegant og røff look, med en spektakulær finish.

«Det er alltid meget inspirerende at designe smykker, hvor kun fantasien setter grenser. Man presser seg selv, man blir utfordret. Jeg er meget glad for og stolt av resultatet»
– Charlotte Lynggaard

Frank Hellman startet og forhandle smykker av Ole helt tilbake på 70 tallet. Dette gjør Gullsmed Hellman til en av Ole Lynggaards eldste forhandlere i Norge. Gullsmed Hellman er stolte av og kunne si at vi har lang og god erfaring og bred kunnskap om smykkene. Vi har et stort utvalg og en egen avdeling med smykkene i vår butikk i Asker sentrum.

Ta en titt på Charlottes og Ole Lynggaards nydelige smykker i vår nettbutikk. Ingen matcher kvalitet og design, spør du oss! God fornøyelse!