Velkommer til vår nettbutikk hvor vi selger Rikke Harsheim smykker

Rikke Harsheim startet som gullsmedlærling da hun var 16 år, tok svennebrevet i 1981 og mesterbrev i 1985. Deretter gjennomførte Rikke en gemologutdannelse ved Universitetet i Oslo før hun studerte design to år i København. Siden den gang har hun drevet sitt eget firma og utviklet smykkemerket Rikke Harsheim.

Rikke Harsheim er ikke førstemann i familien som har vært lidenskapelig opptatt av smykker. Hennes bestefar, Lars Harsheim, startet i sin tid en gullsmedfabrikk, som etterhvert sønnen, Arne Harsheim, og hans to brødre tok over. Rikke Harsheims mor og bror er også utdannet gullsmeder. Sønnen, Dean Martin, har også gått i lære hos Rikke Harsheim i to år.

 

Neste genrasjon.

Likevel er det datteren, Marikken Harsheim, som nå skal inn i smykkenes verden. Marikken Harsheim har gått tegning, form og farge på videregående, og hadde en plan om å gå gullsmedlinje. Istedenfor valgte hun å få studiekompetanse, og utdannet seg til å bli førskolelærer. Etter tre år som pedagogisk leder i barnehage, har hun nå valgt å begynne å jobbe med smykker sammen med moren Rikke.

– Jeg har alltid vært kreativ, og elsker å skape fine ting. Jeg har sittet en del på verkstedet med mamma, og gleder meg til å starte for fullt med det, i tillegg til salg og markedsføring, forklarer Marikken Harsheim.

Med materialer som gull, sølv og edelstener er smykkene eksklusive, personlige og unike. De håndlagde smykkene har en kombinasjon av mystikk og frodighet, og er fulle av detaljer som står i kontrast til hverandre. De har et unikt design man kan glede seg over livet ut.

Gullsmed Hellman er i dag den den første forhandleren av Rikke sine smykker. i over 15 år har de nydelige smykkene hennes solgt i våre forretninger. Langt og godt samarbeid gjør Rikke Harsheim er et av de viktigste smykke merkene til Gullsmed Hellman.

Smykkene snakker for seg selv…

Rikke Harsheim smykker