DULONG ANHENG LETTER GULTGULL MED DIAMANT

22.100,00 kr

  • *Bokstav

    Reset options

Varenummer:

DULONG ANHENG LETTER GULTGULL MED DIAMANT

22.100,00 kr

Dulong anheng “Letter” (uten kjede)
Materiale: 18k gultgull (750)
Diamanter: 1 stk brillianter totalt 0,13ct TW.VS

Letters kolleksjonen til Dulong, består av vakre, håndtegnede anheng til halskjeder med bokstavene A til Z. Letter har vært en del av Dulongs unike kolleksjon i mange år, der anhenget kun har blitt laget på bestilling.  De håndlagde bokstavene lanseres i to vakre materialer, begge i silkematt overflate:

Sølv, som med sin kjølighet skaper et fengslende skinn ut i rommet. Bokstav-anhenget i sølv kommer med et vakkert kjede.

Gultgull i 18K, som har en varm og dyp farge som kaster en vakker glans tilbake mote huden og fremhever den naturlige gløden. Bokstavene i gultgull har en liten glitrende brilliant som reflekterer lyset og skaper et vakkert spill i den silkematte overflaten. Bokstav-anhenget i gull kommer uten kjede.

“Selv om bokstavene har et skarpt uttrykk, faller de naturlig mot huden og er behagelige å ha på seg. Det er en del av grunntanken vak våre kolleksjoner at smykkene skal være så behagelige å bære at man glemmer at man har dem på seg.” – Marianne Dulong.

Bokstaver er den perfekte personlige smykkegaven til enhver anledning, uansett alder og kjønn. Et symbol mottakeren kan være hele livet.

Disse anhengene er bestillingsvare, og vil derfor ha lenger leveringstid. Kontakt butikken for oppdatert lagerstatus.

  • *Bokstav

    Reset options