DULONG ØREDOBBER PICCOLO MARINA KORT

4.900,00 kr9.600,00 kr

    Reset options
LAB
GROWN

Varenummer:

DULONG ØREDOBBER PICCOLO MARINA KORT

4.900,00 kr9.600,00 kr

Dulong øredobber “Piccolo marina”
Materiale: 18k gultgull (750) og sølv (925)
Stener: ferskvannsperler

Piccolo Marina øreringer er laget for å gi glød til ansiktet ditt, fremheve kinnbeina dine og få øynene dine til å skinne.

De eksklusive ferskvannsperlene gir øreringene et klassisk og feminint utseende. Øreringene kan hektes opp bak øreflippen for et utseende som best beskrives som en myk kreol skapt av en delikat kjede. Du kan også la øreringene henge i sin fulle lengde for å sette fokus på bevegelsen i det lille rikdommen av glansfulle perler.

Det ligger mange timer med håndverk bak hvert eneste sett med Piccolo Marina øreringer. De vakre, håndlagde sirklene i smykket er en signatur i Dulongs Piccolo kolleksjoner. De skaper et forlokkende lys, som minner om små lysende soler når smykket er i bevegelse. Øreringene er delikate og behagelige å ha på seg i hverdagen.

Piccolo Marina øreringene er vakre sammen med de andre smykkene fra denne kolleksjonen, men de er også laget for å passe til alle Dulongs smykker på tvers av kolleksjonene, slik at du enkelt kan skape din egen look.

Merk at perler er et organisk materiale som ikke tåler såpe, kremer eller parfyme. Perler bør oppbevares mykt så de ikke får riper, men husk å bruke dem ofte, så glitrer de mer.

    Reset options
Diamond logo black

Relaterte produkter