Varenummer: 10014068

GEORG JENSEN ØREDOBBER HALO GULL MED DIAMANTER

59.000,00 kr

Georg Jensen øreringer “Halo”
Materiale: 18k gultgull 750
Diamanter: 1,22ct TW.SI

Inspirert av skjønnheten i det nordisk lys og de ulike månefasene, gir Halo-kolleksjonen en følelse av uanstrengt og naturlig eleganse.
To sirkulære former i gull er besatt med diamanter i front og på sidene for å skape en uttrykksfull ørering som, når den ses i profil, nærmest minner om en halvmåne. Når den oppleves forfra er derimot uttrykket geometrisk og stramt, noe som skaper en iboende dualitet i designet; organisk og myk på den ene siden, og ren og minimalistisk på den andre.
“Det unike ved Halo-kolleksjonen er designet, som med sine presise, flate kanter, fusjonert med sirkulære former og det skånsomt polerte gullet, gir en varm reflekterende glød,” sier designer Sophie Bille Brahe, og påpeker at, “hver av de 19 smykkene i kolleksjonen har en uanstrengt, personlig fremtoning, og er delikat definert av nesten usynlig skarpe, rene linjer, geometrisk presisjon og utsøkt håndverk.”
Det krever stor nøyaktighet og håndverksmessig dyktighet å bekle øreringene med diamantinnfatning på begge sider. Innfatningshull bores på begge sider, og man må være svært presis når man tilpasser diamantene for hånd.
HALO ørering er laget av 18 karat gult gull med totalt 1,22 carat diamanter

På lager

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “GEORG JENSEN ØREDOBBER HALO GULL MED DIAMANTER”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *