Diamond Dazzle Stik

Skinner ikke diamantene dine lenger?

Fett, hudkremer støv og skitt legger seg fort på diamanten ved daglig bruk. Diamanter er vakrest når de får skinne og reflektere lys, slik de er slipt og formet for å gjøre.

 

Hvordan renser jeg diamantsmykkene mine?

Vi kan selvfølgelig rense diamantene dine for deg i ultralyd og sjekke ringens tilstand, men det er det ikke alle som husker å gjøre i en travel hverdag. Selv om vi anbefaler at du kommer innom for en sjekk av klør og fatninger med jevne mellomrom. Daglig bruk av smykkene dine gjør at de kan utsettes for slag og slitasje, som i verste fall kan gjøre at stenene faller ut.

Om du ikke har ultralyd i hjemmet, kan du blande varmt vann med grønnsåpe og salmiakk i en liten bolle. Puss over diamanten og fatningen med en tannbørste og avslutt med å skylle smykket i varmt vann.

 

Pennen som gjør jobben lettere finnes!

Twist brush & dazzle!

Diamond Dazzle stick inneholder veske som er tilsatt polymer og gjør at diamanten glitrer igjen og gir en beskyttende hinne for smuss. Pennen passer perfekt inn i sminkepungen eller i vesken og er lett å ha med seg på tur.

Vri på enden av pennen til du ser den blå vesken på børsten. Børst over diamantene dine så godt du klarer fra alle kanter og mellom klør. Skyld smykket i varmt vann og diamantene dine skinner igjen som da den var ny.

 

Pennen får du kjøpt hos Gullsmed Hellman i Asker og Sandvika eller her

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *