DIAMANTER

Diamanten er en av naturens mest dyrebare kreasjoner. At dette er juvelen over alle juveler er ingen hemmelighet. Med sin briljans, klarhet og styrke slutter diamanten aldri å fascinere og beta oss. Diamantsmykker er og blir de ultimate symbolene på eleganse, eksklusivitet og evighet, og er derfor perfekte gaver å skjenke enten deg selv eller noen du er glad i. Her i vårt sortiment har du mye å velge mellom når du jakter på det perfekte smykket med evnen til å fremheve skjønnhet, og å få bæreren til å skinne som en stjerne.

Diamanten har en unik molekylær struktur som gjør at den reflekterer lys på en helt spesiell måte, i et nydelig regnbueskinn. Når det gjelder selve kvaliteten på diamanten, er det fire faktorer som avgjør denne. Disse er kjent som de 4C, altså diamantens vekt i carat, cut (sliping), colour (farge) og clarity (klarhet).

 

STORT UTVALG AV DIAMANTER TIL ALLE ANLEDNINGER

Enten du er på utkikk etter den perfekte forlovelsesring til din kjære, et par flotte øredobber til deg selv eller en gave til noen du er glad i, så kan vi tilby deg vakre smykker for enhver smak og anledning. I vårt håndplukkede sortiment finner du et rikt utvalg diamantringer, diamantøredobber, diamantarmbånd og diamantanheng av ypperste kvalitet.

Et klassisk enstenssmykke lar diamanten snakke for seg selv, enten du velger deg en ring, ørepynt eller et delikat halskjede. Eller hvorfor ikke satse på en original utforming med mer intrikate detaljer? Her finner du delikate allianseringer med mindre diamanter på rekke og rad, søte hjerter og stjerner, samt iøynefallende juvelkombinasjoner med rubiner og safirer. Mange av våre smykker er i hvitt gull – en delikat favoritt som står fint til diamantens klare skinn. Ellers har vi selvfølgelig også et stort utvalg smykker i tradisjonell gull og sølv. Våre diamantsmykker er omhyggelig utvalgt for å sikre deg den beste kvaliteten og et bredt sortiment som lar deg finne noe tilpasset enhver anledning, stil og preferanse.

 

KUN DET BESTE ER BRA NOK

Hos Gullsmed Hellman velger vi med omhu. Som familiebedrift har vi en lang tradisjon, mye erfaring og høy faglig kompetanse, og det er derfor en selvfølge for oss å fremme ordentlig håndverk og kun tilby deg det beste. Diamantsmykker er helt spesielle smykker som varer i mange generasjoner. Hos oss finner du derfor noen av bransjens mest respekterte merker til konkurransedyktige priser, og med et bredt utvalg vil selv den kresne finne sitt nye favorittsmykke.

I vårt diamantutvalg finner du, i tillegg til Gullsmed Hellmans egne kreasjoner, smykker fra noen av Skandinavias beste merker. Vi tilbyr for eksempel nydelig ringer og anheng i ulike variasjoner fra luksuriøse Ole Lynggård. Far og datters lidenskap for håndverket skinner gjennom i smykkene som er både klassiske og trendy på én gang. Ellers er vi stolte av å fremme de elegante diamantringene til Dulong Fine Jewelry som, med sitt eksklusive design og et øye for detaljer, kombinerer klassisk og moderne i perfekt harmoni. Uansett hva du leter etter, finner du det hos oss.

diamond-01-700x573